Дом > Новости > Садржај
ВМСwоркс како да се изборимо са економском кризом
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Након на ЦИФФ (Кина Међународни сајам намештаја), је уобичајени у 2 реченица из Кантона сајам је отворио, сајам намештаја канцеларију у23РД на 27тх, Октобра, Има овде много клијената из југоисточне Азије, Блиског истока, Сједињених Држава, Европе и других земаљау свету се огледа да економска ситуација није добра, на тржиштима су били тако ниски од прошле године па до данас, не самоканц.,ормарић,картотецис, и другим индустријама. Сетио сам се једног клијенте који видео сам 5 пута на сајам у Кантону из Ирака, сваке године, сваки сајам намештаја фразу, вратио у Кантону фер и посета нам Бут намештај, шта ми је рекао ми је дао је дубок утисак, и даље се сетим њега и његове реци. Он је рекао да нема посла, људи су били сви немају новца. Заиста, то је стварна ситуација у речи сада, такодје и овако у другим земљама, глобалном економском расла полако, реалну економију у многим земљама, због утицаја економске кризе, су веома спори, неке земље су чак и негативан раст, као јапански,посебно цена челика није стабилан у односу на прошлу годину, и цена материјалне челичних тањир је низак, што је довело до цене индустрија намештаја челичних канцеларије, пао је. Иако је цена довољно ниско, али због распрострањене економског успоравања, саканц.конкуренција у индустрији, оснивање нове фабрике и трговање компаније, цијело трзисте и индустрији намештаја оффице одвијале испред нас полако.ВМСwоркс канц., који има 20 година искуство производње челичних оффице произвођача намештаја, имамо више од 200 стотине радника потребе за плату, они треба да повећају цела породица са правим намештаја челични производи у тој фабрици, морамо и да их подрзава у тешко тиме.бут како да се изборимо са овом ситуацијом?

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Иновације, трансформацију и производња високо производе, тера да купци задовољни од нам добро продуцтсанд врхунску услугу, нам је неосвојива главни приоритет. То је такође тајну своје постојање, довршите сваки производ паћљиво, служе сваког купца по свим срцем, фундаментални до успеха. Размислите о ком купцу мисли, и стати на исти поситионwитх клијенти даћемо све од себе да решите све праве проблеме ваших клијената са којима се суочавају. Са најбољим производима, најбоље цене да освојим цустомерсатисфацтион, помози успеху купце у индустрији намештаја оффице, онда ће бити на путу до успеха, мислимо да је Затруднецете да буде успешна сарадња са ВМСwоркс канцеларијског намештаја, мислимо да можемо боље.

Увек ћемо бити лидер у производњичелични канц., и да ће ми дизајнирамо новиормарић,картотеци, мобилни педестал,носаии,торњеви , другоКанцеларија за складиштење ормарии други.

Пар: Нови производи Лануцх

Следећи: не

Иначе