Дом > Новости > Садржај
Цена мењају за неке Продцутс у недавно
Nov 24, 2016

Цене домаћих иноxа у Кини су наставили да преместите више током протекле недеље након Милс подигао њихову Феро-хром набавне цене.

Према ЕП (међународни) Лтд, недавни пораст цокинг угаљ трошкове дао подршку у европским стеелмакерс одлучан покушаји да се дрзи стриптиз млин производ цене, у новембру. Млин поруџбину књиге су релативно здрав и потенцијалног клијента да време испоруке остаје проширене, иако купци изгледа мање забринут о доступности, сада. Предложени расте даље бити прихваћена, барем у сегменту, али сервисних центара су забринути зато што су њихови клијенти прогресивно више нису вољни да прихвате високих цена. Трговинске мере одбране, на топло и хладно роловани калем, заједно са већим ценама захтевао многим прекоморским добављачима, и даље ограничава увоз волумене.

Немачки производње излаза је добро, што је довело до солидан челика потражње. Међутим , купци се жале да побољшање није довољна да оправда тренутне цене млин повећање предлоге. Немачки сервисни центри су није у потпуности курве у стеелмакерс' повећава. Упркос томе, стриптиз млин производа основа вредности настављају да напредују у као резултат ограничене залихе и проширени достава траг пута. Купци очекују да челик ће постати скупљи као до пораста трошкова млин, али нису уверени да произвођачи ће остварити њихове цифре мета.Henan Vimasun Industry Co., Ltd-China Office furniture,Filing Cabinet, lockers, Office Desk and Mobile Pedestals, Planter Box, Mobile Shelving Units,  Filing Systems, Storage, School Furniture, Office Accessories and document management solutions,Manufacturers,Suppliers,Factory,WholesaleДа, можете видети међународне челичних цена, то такође се повећава, што то значи да трошак челика намјештаја ће се повећати у складу с тим. У ствари, већиначелични оффице намјештај и произвођача да је цена пре са хладном роловани намотаји тржиштима. Сада добијемо вести из у стеелмакерс да је цена порастао другу 100 ЈУАНА унутар данас поново, то су биле велике расте стопа за нас. Нико не слику шта би се десило ако цена хладног челика намотаји наставак порасту као ова стопа.Неки продуцтс'прице порастао, каоВидимо се сутра, Ормари за Оффице, тамбур врата ормари, етцс. Неке продуцтс'прице порастао мало, као што сумобилно постоље, јер користи мање материјала, наши системи цена ће бити кориговани према материјалном тржишта мења, пази на наш Wеб сајт и се вести и најновије вести о нам цену.

Успут , молим потврдите цена и детаље пре наручивање. Наше особље ће ти дати детаљни решења.Иначе