Дом > Новости > Садржај
Ефекат амерички избори до тебе и нас
Nov 09, 2016

Новоизабрани председник Доналд Трумп

Радимо заједно, смо ће почети хитно задатак да обнови нацију и обнављање америцки сан. Провела сам цео живот у послу гледам неискориштени потенцијал у пројектима, као и у свим људима на свету. То је оно љто ћелим да радим за своју земљу. Огроман потенцијал. Упознао сам познајем наше земље, огроман потенцијал. То ће бити дивна ствар. Сваког Американца ће имати прилику да схвати његовог или њеног пуног потенцијала. Заборављени људи и жене наше земље ће бити заборављен више не."

"Желим да кажем светска заједница док смо увек це ставити Америци у интересу прво, Побринућемо прилично са свима — са свима. Сви људи и све друге нације. Тражићемо заједнички језик, не непријатељство. Партнерство не сукоб."

Изнад је извод из Доналд Трумп на изборима, као што знате, за новог председника Америке ће имати велики ефекат на економију и вршења дуго времена за економију. Посебно различите монетарну политику и међународне економске политике да друге земље и света. Данас дионице расту јер Американци данас изабрати новог председника.

Многи аналитичари предвиђају скромни добитак у цене акција и јачи долар ако демократа Хилларy Цлинтон победи на изборима. Ако је Доналд Трумп постане председник, аналитичари очекују да ће наглим падом цене акција и селидбу на прихватилиста средства. Могул тржишта некретнина и Естрадна је обецао да направи велике промене у америчке трговинске, порезе и регулаторних активности, ако га изаберу, а неизвесност би то створило проблеме инвеститора. Ако сте бизнисмен који је увезен из Кине, или послујете по УСД долара, то ће утицати на тебе, тако да ће имати велики ефекат на на страни трговца, за тебе и нас. Иако изгледа да је нема везе са мном и ти.

Економска политика је одиграо кључну улогу у овим изборима. У међувремену, америчка економија наставља своје најјаиим спор опоравак од финансијске кризе. Па , како да се носим са овом мења?

Као Кинески произвођачканц., Ормарићи, картотеци, итд, то је без сумње да морамо да урадимо нешто да бисте избегли нестабилан питања која се дешавају. То и теби, ако сте увозник, посебно пореза повећати за увоз из Кине. Није добро за тебе.

Осим тога, због материјалне цена промена, посебно повећање за хладно роловани челик тањир, па највише производа, као штоВидимо се сутра, Ормарићи, плакари, цена морати мало ситнине, да се производе каоМобилна пиједесталаДа ли не повећају превише, контактирајте нас и потврди коначна цена, пре него што поставите редослед.

Хајде да радимо заједно да се суочи и превазиђе нестабилним економским условима за тренутак.

Иначе