Дом > Новости > Садржај
Нови производи Лануцх
Sep 18, 2016

Нови производи покренула, детективи нису ни прегледати наш нови сајт и погледајте најновије вести о вмсwорк. Као најбољи канц.произвођач , ВИМАСУН је то развијао, производњу, маркетинг челика високог квалитета канц., а нуди разне решења за на велико, малопродајни ланац и неке велике пројекте у домаће и иностране 20 година. ВИМАСУН је да жртвујем своје тржиште руководство и производње стручност да константно прошири на међународном плану, ради као глобалног играча у индустрији намештаја челичних канцеларије и комерцијални стораге системе.

На основу наше техничке јак тим и стручни кадар, спремни смо да развије нове производе, нове технологије, нова техника, тако да увек смо на путу да води посао са да је нови тренд у индустрији намештаја канцеларије.

Лево је један нови производ, који је популаран у тржиштима Аустралије и Новог Зеланда Маркетс.Плс контакт нас за висе информација о нама.

До сада, наши производи, као што су наши нормално производи:Канцеларијски намештај, попуњавање кабинет, ормари, комерцијални намештаја, радном столу,Кабинет , мобилне пиједестала, мобилне носаии, тамбур врата витрине, ормари, Плантер кутију и Мобиле рерајужи јединицама, торњеви, картицаИндексирај кабинета, канцеларија складишта, канцеларије за складиштење организације, попуњавање Стораге системе,су извезени у више од 50 земаља Европе, Америке, Оцеаниа, фондације Еуроазија омогућавају, западној Азији и Африци и другим азијским земљама. Циљна група укључује Русије, Аустралије,Турска, Индија, Саудијска Арабија, Уједињени Арапски Емирати, Египат под "Појас и путем иницијативе" и најважнији трговински партнери и купци извора земаља.Иначе