Дом > Новости > Садржај
О ВМСwоркс и сајам кантона
Oct 14, 2016

О у ВМСwоркс и сајам кантона

Кина увоз и извоз сајам, познат и као "кантона сајма", је основана 1957. Домаћини министарства трговине НР КИНА и Народна влада у провинцији Гуангдонг и организоване по Кини иностраних послова трговачког центра, одржава се сваког пролећа и јесени у Гуангзхоу, Кина. Кантон фер је свеобухватан међународни трговински догађај са најдужа историји највеће скале, најпотпунија изложба разноврсност, највећи купац присутности, најшире дистрибуција буyерсанд #39; земља порекла и највећи пословни промет у Кини.

About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price

Након 60 још #39; реформу и иновативни развој, сајам у кантону има издрћало различите изазове и никада није био прекинут.

ВМСWоркс канц такође расте заједно са сајма у Кантону у ових последњих неколико година, ВМСwоркс је да је наставио с временом и пратили коракеодКина је реформе и отварања и речи страних трговати развоја. ВМСwоркс канц поцињен возити трансформација и модернизација спољна трговина и фокусирана на специјализације, тржишне оријентације, информације о апликацији и глобус перспецтиве.wе такође се паметан модели и зелени развој. ВМСwоркс јеПребацује се са једним бизнис за извоз канцеларијски намештај у свеобухватном један у којима пословни дизајн, нуди информације и консултација, промоција производа и пројеката са већи и већи напредак.

Да се прилагоде на променљивом окружења у земљи и иностранству, смо, ВМСwоркс је представио нову идеју и усвојен на тржишним принципима приступ у пословно напредовање. Циљ нам је што боље искористити информације и технологије и стварање своје бренд у промоцији.

Добродошли на наше фабрике и компанија, радујемо да сарађује са тобом.

Успут , молим те побрини се за себе када се налазите у Цхина.Иф је имати све да радимо за вас, само обратите нам у свако доба.

Иначе